Minőségbiztosítás

Célunk, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségével maradéktalanul megfeleljünk a vevőink igényeinek és biztosítsuk megelégedettségüket. Szolgáltatásaink minőségét egyenletesen és megismételhetően fenntartjuk, illetve folyamatosan fejlesztjük. Az elvállalt teljesítési határidőket mindenkor pontosan teljesítjük. Módszeresen törekszünk a hibák megelőzésére.
Rendszeres képzéssel és továbbképzéssel biztosítjuk, hogy munkatársaink a minőség fenntartásában aktívak és eredményesek legyenek. Biztosítjuk az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerint bevezetett minőségirányítási rendszer működtetéséhez, fejlesztéséhez és tanúsításához szükséges emberi és anyagi erőforrásokat. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a minőségirányítási rendszer működését és megfelelő konkrét, mérhető célkitűzéseket fogalmazunk meg annak értékelhetősége érdekében.

Vevőinkkel és beszállítóinkkal tartós, hosszú távú kapcsolatokra törekszünk, melyet szervezetünk működésének folyamatos javításával kívánunk biztosítani. Legfőbb célunk, hogy tevékenységünket eredményesen végezzük úgy, hogy egyenletes, jó minőségű termékeinkkel a vevők, felhasználók megelégedettségét érjük el, ezáltal egy igényes, megbízható, a minőség iránt elkötelezett társaság képét alakítsuk ki. A minőség a vezetői igényességgel kezdődik, a motiválás, a folyamatos képzés és az ellenőrzés segítségével minden alkalmazottunk felelős magatartásán keresztül jut érvényre.

A Casting Kft. vezetése teljes mértékben elkötelezett a minőség iránt, a cég jó hírneve, piaci versenyképessége, biztonságos jövője és dolgozóinak boldogulása érdekében. A vevői igények időben történő, legalaposabb megismerésére törekszünk, ezáltal szeretnénk biztosítani az optimális kereskedelmet.

A megfogalmazott céljainkat a műszaki-, biztonsági előírások alkalmazása mellett, az erőforrások hatékony kihasználásával valósítjuk meg.

tuv1